Mrtva pijana vozila troje djece, policajce pokušala ´podmititi´ skidanjem grudnjaka

vožnja, mito, majka, alkoholizam, zapostavljanje, zanemarivanje djece

Rebecca Sue Doody (29) optužena je za nuđenje mita, nepristojnost i vožnju pod utjecajem alkohola, a tu su i tri optužnice za ugrožavanje drugih osoba jer je u takvom stanju prevozila svoje troje djece.

Puštena je uz jamčevinu od 2.500 dolara, a prvo je saslušanje zakazano za 19. rujna.

Sve se dogodilo u subotu kad je policija intervenirala u njezinom domu zbog obiteljskog nasilja. Kad su došli tamo, razgovarali su s njezinim dečkom Jacobom Angoliom, koji im je rekao da je ona pijana vozila troje djece.

Policija je tada razgovarala i s njom, a ona je pritom smrdjela na alkohol, bila je nestabilna, teško je govorila i oči su joj bile staklaste. Policija ju je uhitila zbog vožnje u pijanom stanju, smatrajući da je na taj način dovodila djecu u opasnost.

'Dok smo bili na putu prema bolnici, Doody mi je pokušala ponuditi seksualne usluge kako bi izbjegla kaznu', rekao je policajc koji ju je uhitio. Takvo njezino ponašanje se navodno nastavilo i u bolnici, pred liječnicima i policijom.

Policija ju je privela, a tom je prilikom ona povukla majicu i grudnjak i pokazala policajcima grudi te im nastavila nuditi seks u zamjenu da ju puste te da protiv nje ne bude podnesena optužnica, prenosi dnevnik.ba