Monstruozni trgovac ljudima planirao je postati otac tisuću beba

surogat otac, Tajland, bebe, dječak, mozak, djevojčica, porodiljsko, rodilja, djeca, imena
Muškarac (24) rekao je da je želio "proizvesti" između stotinu i tisuću djece, tvrdi suosnivačica organizacije koja pruža surogat usluge na Tajlandu i drugim zemljama.

"Najbolja stvar koju mogu učiniti za čovječanstvo je ostaviti mu što više djece", rekao je Japanac, a prenosi Mariam Kukunašvili iz New Life Global Network. Dodala je da ga nije željela upoznati s još surogat majki, nego ga je prijavila japanskom veleposlanstvu i Interpolu. Tajlandska policija istražuje ga zbog moguće trgovine ljudima, pošto je utvrđeno da je prošle godine iz zemlje odveo tri bebe.

U policiji kažu kako je analiza DNA pokazala da devet beba pronađenih prošloga tjedna u jednom stanu na Tajlandu ima istoga oca, prenio je portal Kapook.com. O svakom djetetu brinula je različita dadilja. Stan i dadilje bili su prijavljeni na ime Japanca koji je u međuvremenu napustio zemlju, kažu u policiji i dodaju da su bebe predane socijalnoj službi. Tajland je revidirao svoje zakone o surogat roditeljstvu nakon skandala u kojem je australski par ostavio bolesno dijete na Tajlandu. Vlasti provjeravaju specijalizirane klinike diljem zemlje, ali žale se da rupe u zakonu otežavaju istraživanje sumnjivih slučajeva.

Izvor: jutranji.hr