Misterija se nastavlja: Stanovnici Maldiva tvrde: Vidjeli smo nestali malezijski avion!

pad zrakoplova, poljska pad zrakoplova, misterija, avion, mobiteli, satelit, zrakoplov, zrakoplov, malezija, otmica, zrakoplov, malezija, nestali zrakoplov, malezija, malezija, zrakoplov, nestanak, zrakopolov, crna kutija, pad zrakoplova, zrakoplov, nestanak, malezija, pad zrakoplova, pad zrakoplova,  Angus Houston, pad zrakoplova, pad zrakoplova, pad zrakoplova, pad zrakoplova, ukrajina, zrakoplov, Boeing 737, Malezijski zrakoplov
Maldivski mediji raspisali su se o avionu tipa Boeing 777, koji je po tvrdnjama stanovnika, u subotu ujutro u 6.15 letio iznad njihovih glava. Kretao se navodno u smjeru jugoistoka, a pratila ga je strašna buka.

Tvrde da je bijeli zrakoplov s crvenim oznakama viđen na teritoriju otoka Kuda Huvadhoo. Iako te informacije nisu potvrđene, svakako predstavljaju važan detalj u istrazi nestalog malezijskog aviona, za kojim već danima traga cijeli svijet.

''Nikad nisam vidio da jedan avion leti tako nisko preko otoka. Nisam ja jedini koji ga je vidio, postoji još sedam ljudi koji tvrde isto. Zbog strašne buke koja je nastala neki su izašli van iz kuća da vide što se događa'', rekao je jedan od očevica.

I.La./ breitbart.com