Mafijaški obračun u susjedstvu: Ubijen osumnjičeni za ubojstvo brata Luke Bojovića

mafija crna gora ubojstvo

Prema prvim informacijama na Šaranovića je pucano iz automobila u pokretu u budvanskom naselju Dubovica.

Na njega je ispred kuće u kojoj je živio pucao nepoznati napadač ili više njih, prenose podgoričke "Vijesti".

Šaranović, koji je sinoć ubijen u Budvi je brat Branislava Šaranovića, vlasnika kockarnice u Hotelu Slavija u Beogradu, ubijenog u naselju Dedinje listopada 2009. godine.

Šaranović je sumnjao da iza ubojstva njegovog brata stoji Luka Bojović, zbog čega je u travnju 2013. u Beogradu ubijen Lukin brat Nikola Bojović.

Podgorički list Dan pisao je da je krajem prosinca 2016. Šaranović tužiteljstvu i policiji prijavio da je njemu nepoznati mladić planirao da ga ubije, ali da je u posljednjem momentu odustao od te namjere.

On je inspektorima budvanske policije ispričao da mu je na ulici prišao mladić i uperio pištolj u njega. Prema tvrdnjama Šaranovića, mladić mu je kazao kako ima zadatak da ga ubije, ali da je odustao od toga. Potom mu je predao pištolj i mobilni telefon. Šaranović je oružje i telefon predao policijskim inspektorima, naveo je Dan.

Iz Centra sigurnosti Budva, nakon što je od njega uzeta izjava, Šaranović je upućen u Više državno tužiteljstvo u Podgorici, gdje je saslušan u prisustvu odvjetnika i nadležnog tužitelja. Tijekom ispitivanja tvrdio je da mladića koji mu je prišao ne poznaje, ali da zna tko ga je poslao. On, međutim, nije želio da otkrije tužitelju tko ga je poslao, priopćivši da će to riješiti sam.

Šaranović je proveo skoro tri godine u pritvoru, zbog sumnje da je naručio i organizirao ubojstvo Bojovića i Miloša Vidakovića u Budvi.

Viši sud iz Podgorice je Šaranoviću u prosincu prošle godine ukinuo pritvor.

Iz Uprave policije sinoć je priopćeno da službenici Centra sigurnosti Budva sa službenicima Sektora kriminalističke policije i u koordinaciji s državnim tužteljem u Višem državnom tužiteljstvu u Podgorici, preduzimaju intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju ubojstvo Šaranovića.

Kako se navodi u priopćenju, policija radi na identifikaciji osobe koja je pucala u Šaranovića, javljaju crnogorski mediji.

Foto: vijesti.me