Je li ovo lice najveće serijske ubojice u povijesti Amerike? Raskomadala muža pa njegove dijelove tijela susjedima poslužila na

muž, rostilj, ubojstvo
Iako optužena za još najmanje devet ubojstava, 34-godišnja Amerikanka Kelly M. Cochran, osuđena je najprije na doživotnu kaznu zatvora zbog ubojstva ljubavnika Chrisa Regana iz 2014. godine čije je tijelo raskomadala.

Prošlog je mjeseca priznala da je ubila muža, Jasona Cochrana, još 2016. godine tako da mu je intravenozno dala heroin te ga potom ugušila jastukom, piše Inquisitor.

No njezini zločini mogli bi biti još veći od samo ova dva potvrđena ubojstva. U dokumentarnom filmu Dead North, koji će biti emitiran 28. svibnja razmatraju se mogućnosti upletenosti 34-godišnjakinje u druga ubojstva.

U dokumentarcu se sumnjiči da je Cochran ubila ukupno devet osoba čija je tijela zakopala diljem zemlje. Također, u dokumentarcu se razmatra mogućnost da je tijelo svojeg muža poslužila susjedima za vrijeme roštilja. Upravo to tvrdi njezin brat u dokumentarnom filmu u kojem je, osim istražitelja, sudjelovala njezina najbliža obitelj.

Navodno je ubijala i sahranjivala muškarce u četiri savezne države na Srednjem zapadu SAD-a.

Kelly M. Cochran osuđena je na 65 godina zatvora zbog ubojstva supruga, tada je već služila doživotnu kaznu za ubojstvo ljubavnika kojeg je upucala iz vatrenog oružja. Za vrijeme suđenja priznala je da je, zajedno s mužem, namamila ljubavnika u kuću gdje su ga upucali te raskomadali njegovo tijelo.

Nakon nekoliko sati ispitivanja Cochran je istražiteljima otkrila mjesto na kojem je zakopano tijelo njezina ljubavnika. Istraga je otkrila dijelove ljudskog tijela na mjestu za koje je rekla da se nalaze ostaci njezina ljubavnika. Pronađena je lubanja s prostrjelnom ranom te nekoliko kosti. Policija ja tamo pronašla i nekoliko komada vatrenog oružja. Tijelo njezinog supruga nikada nije pronađeno.