Drama u Beogradu: Muškarac dobio otkaz pa došao u bivšu firmu, ubio kolegu i pokušao sebi presuditi

Beograd, ubojstvo, pucnjava, Policijski dužnosnici, ŽZH, mupzžh, samoubojstvo, Čitluk
Prema neslužbenim informacijama, Nebojša S. (30), koji je dobio otkaz prije nekoliko dana u tvrtci koja se bavi izradom softvera, došao je revoltiran u prostorije gdje je nekad radio, piše Blic. Izvadio je pištolj i bivšem kolegi pucao u glavu te je nastavio pucati po prostoriji. Ranio je pritom jednog muškarca, a drugi je skočio kroz prozor.

"Naša ekipa je u Ruzveltovoj 55 konstatirala je smrt osobe stare oko 30 godina. U Ulici Nikodina Miloša, što je nedaleko odatle, jedna osoba je skočila kroz prozor sa visine od oko pet, šest metara i zadobila teške ozljede. Još jedna osoba ima prostrijelne rane grudnog koša iznad srca, kao i desne šake", rekla je Nada Macura, djelatnica Hitne pomoći.

Prema neslužbenim informacijama, napadač je uspio pobjeći s mjesta zločina te se uputio u stan u Ulici vojvode Savatija gdje je aktivirao bombu i pokušao se ubiti. Pronađen je u stanu s teškim tjelesnim ozljedama i prebačen na reanimaciju u bolnicu.
Pucnjava se, inače, dogodila u neposrednoj blizini Novog groblja, gde se danas obilježava godišnjica smrti bivšeg premijera Zorana Đinđića.