FOTO/VIDEO   Brojne zvijezde napustile svoje domove: "Ovo je pakao"

Bel Air, Los Angeles, požar
Beyonce, Jennifer Aniston, Chrissy Teigen, Paris Hilton... Elitno naselje Bel Air u opasnosti je od plamena koji se širi Los Angelesom. Brojni slavni pokupili su svoje obitelji i najnužnije stvari te su evakuirani...

U Los Angelesu plamena buktinja zahvatila je veliki dio grada pa tako i elitni dio grada - Bel Air. Tamo svoje vile imaju brojne svjetski poznate ličnosti. U ovoj nevolji ne pomaže ništa. Ni novac ni slava. Stoga su i brojni celebrityji napustili svoje domove kako bi se spasili od vatre.


Evakuirano je preko 200 tisuća ljudi, a među njima Chrissy Teigen. S djevojčicom Lunom i suprugom Johnom Legendom, trudna manekenka napustila je svoj dom. Objavila je na Twitteru kako su svi dobro i bit će dobro. Poručila je i da misli na sve koji su pogođeni ovom tragedijom te izrazila poštovanje i ljubav prema vatrogascima.

 

I starleta Paris Hilton napustila je svoj dom, a usto je podijelila i stravičan video na Instagramu. Uzela je najnužnije stvari te svoje kućne ljubimce, poručivši vatrogascima da su veliki heroji. "Ovo je strašno! Evakuirani smo! Hvala svim vatrogascima koji riskiraju svoje živote da spase naše! Vi ste istinski heroji!", poručila je Paris.

U ugroženoj su zoni domovi Jennifer Aniston i Beyonce te su i one evakuirane sa svojim obiteljima. Da podsjetimo, jučer se za SHOWBUZZ.hr javila Leona Paraminski, rekavši da je situacija jako ozbiljna, a na svom Instagramu oglasio se i Goran Višnjić.