Bosanac priznao brutalno ubojstvo supruge u Njemačkoj

Državljanin BiH E. A. (32) priznao je pred Okružnim sudom u Berlinu da je kriv za ubojstvo bivše supruge M. E. u njezinom stanu u njemačkome gradiću Hajligenze.

Kako piše portal Bz-berlin.de, E. A. je M. E. zadao smrtonosni ubod nožem u vrat. Ubojstvo se dogodilo 13. svibnja 2017., nakon čega se E. A. dao u bijeg. On je na suđenju u Berlinu priznao da je brutalno ubio bivšu nevjenčanu suprugu. "Berliner Zeitung" je naveo kako je E. A. priznao da je ubio M. E. nakon što mu se "zacrvenilo pred očima", prenose Nezavisne. Izjavio je sudu kako mu je žao. "Berliner" piše kako je E. A. namamio sina M. E. u vrtnu kolibu kod poznanika i vezao ga, te kako je od njega uzeo ključ od kuće. Nakon toga je, prema vlastitom priznanju, ušao u njezinu kuću. -

Sjedila je za računalom. Kad me vidjela, vikala je na mene i psovala mi. Meni se "zacrvenilo pred očima", uzeo sam nož iz ladice u kuhinji i zabio joj ga u grlo - ispričao je E. A . Njemački mediji navode da su nevjenčano živjeli zajedno skoro dvije godine. Međutim, sve su se češće svađali i ona je rekla E. A. da mora napustiti kuću i njezinoga sina. U optužnici je navedeno da je taj postupak teško povrijedio E. A., pa ju je zbog toga odlučio ubiti. Kako bi to uspio uraditi neprimjetno, prvo je u vrtu pričekao da njezin sin M. E. krene u šetnju sa psom. Potom je uhvatio dječaka i odveo ga u prijateljevu vrtnu kolibu, gdje ga je udarao, psovao mu, vezao ga i ubacio mu čarapu u usta. Zaprijetio mu je da će ubiti i njega i njegovog psa nakon što ubije njegovu majku te ih je ostavio u kolibi. E. A. je ušao u kuću, a M. E. je prvo mislila da se vratio njezin sin iz šetnje. Dalje se navodi da je E. A. u ruci imao zračni pištolj te da joj je, nakon što je M. E. počela vrištati od straha, naredio da se utiša ako želi ponovno vidjeti sina. "Berliner" navodi da je E. A. uzeo kuhinjski nož, privukao M. E. s leđa i zabio joj nož u grlo.

14.01.2018 u 11:06