Lijek za miran san je u molitvi

vjera, molitva, RAK, pobjeda, duhovnost, zdravlje, uticaj na zdravlje, zdravlje čovjeka, molitva, molitva za zdravlje, molitva krunice, religija, religija, vjera, molitva, 40 dana za život, Mostar, molitva, molitva, vjera, čovjek i vjera, religija, vjera, spoznaja, religija, čovjek i vjera, Papa Franjo, homilija, vjera, čovjek i vjera, život u vjeri, put Isusa Krista:, Isus, evanđelje, Njemačka, crkva, vjera, katica kiš, duhovna obnova, Gorica, Grude, katica kiš, mir, katica kiš, katica kiš, propovijed, katica kiš, molitva, katica kiš, strah, katica kiš, katica kiš, katica kiš, molitva, očenaš, Papa, Papa Franjo, katica kiš, propovijed, katica kiš, katica kiš, propovijed, katica kiš, propovijed, katica kiš, propovijed, katica kiš, katica kiš, katica kiš, katica kiš, katica kiš, katica kiš, katica kiš, katica kiš, katica kiš, katica kiš, katica kiš, katica kiš, katica kiš, katica kiš, katica kiš, katica kiš, katica kiš, propovijed, katica kiš, propovijed, katica kiš,
U smiraj dana kad se spremamo na počinak često opterećeni brigama svakodnevice, brigama za budućnost nas i naših bližnjih, umjesto da otpočinemo još se više uznemirimo. Česte su i noći kada nas muče noćne more ili tjeskoba zbog koje ne možemo spavati.

Lijek za miran san je u molitvi upućenoj Bogu. Zazovite milosrdnog Oca da blagoslovi noć pred vama, vaše snove, sve ono što ste započeli taj dan i što vas čeka sutra, sve ono što vas muči, od čega strepite i čega se bojite, sve vaše bližnje i brige za njih, sve predajte Njemu u ruke i odmorite, Bog će se za sve pobrinuti.

Ako vam samima nedostaje riječi koje bi uputili Bogu možete se prije spavanja poslužiti i ovom večernjom molitvom koju smo pronašli na stranicama sv. Antuna Padovanskog:

Milosrdni dobri Bože.

U predvečerje ovoga dana molim Te blagoslov za sve ljude koje sam danas susreo.

Kod nekih sam osjetio da im je u životu teško, da se ne osjećaju blagoslovljeni.
Ti sada drži nad njima svoju blagoslovljenu ruku i blagoslovi njihovu večer i njihovu noć.
Pošalji im snove koji će ih ispuniti radošću i sigurnošću da ih obavija Tvoje svjetlo i prožima Tvoja ljubav.
Preobrazi spasonosnim snovima njihove teškoće i tamu, njihov strah i njihovu osamljenost.
Pokaži im da im Ti sam govoriš u snu I daješ upute za život.

Na kraju ovog dana molim Te za blagoslov i za sve ono što sam danas započeo, daj da riječi koje sam danas govorio i odluke koje sam morao donijeti donesu blagoslov meni i ljudima oko mene.

Blagoslovi moj san da bih se odmorio od tereta dana, da bih u snu uronio u Tvoju spasonosnu nazočnost i primio Tvoje upute za sljedeći dan.

Želim dopustiti da padnem u Tvoje dobre ruke i sve povjeriti Tebi, jer Ti ćeš sve najbolje voditi.

Blagoslovi ovu večer i ovu noć ali i sve ljude koji se boje ove noći, i tame koja ih obavija. Blagoslovi njihovu noć da postane za njih ozdravljujuća i spasonosna noć noć u kojoj je Tvoje svjetlo jače od svake tame. Stoga blagoslovi ovu večer i noć koja se sada spušta na svijet da svima donese blagoslov i mir.

Amen.