FOTO  HKŽ Nikola Tavelić pridružila se projektu 'Vila Mara' u Trogiru

HKŽ sv.Nikola Tavelič u Nizozemskoj, župa Nikola Tavelić, PortAgora, Ante Stipčić, fra Juro Tokalić
Hrvatska katolička župa sv. Nikola Tavelić u Nizozemskoj ovom prilikom je podržala humanitarnu akciju PortAgora centar za europsku suradnju koji aktivno učestvuje u projektu 'Vila Mara' o kojem smo pisali neki dan i dali izvješće sa humanitarnog koncerta u nizozemskom gradu Tilburgu.
I ovaj put kao gosti bili su trogirski gradonačelnik Ante Stipčić te ženska klapa Stivanja iz Trogira .Na kraju misnog slavlja riječima zahvale obratio se domaći župnik fra Juro Tokalić svojim župljanima za njihovu potporu u ovoj humanitarnoj akciji i njihovim dragovoljnim novčanim prilozima.Također na kraju misnog slavlja trogirski gradonačelnik Ante Stipčić se obratio nazočnim objasnivši cilj ovog humanitarnog projekta te zahvalio fra Juri Tokaliću svojim domaćinima i svima koji su na bilo koji način uzeli učešće u humanitarnoj akciji Vila Mara.

''Nisam mogao da tijekom misnog slavlja ne mislim i na vas .Razmišljao sam kako je teško traženje svakog od svi vas,razmišljao sam o traženju o vjeri ,o vašem traženju prema Domovini .Bez te dimenzije traženja bili bi smo prazni.Ma kako bili daleko od svog Doma vjerujem da vaše traženje ne bude lutanje prema Vjeri Bogu i Domovini.Neka to bude iskrena ljubav prema Vjeri,Bogu i Domovini.Još jednom od srca vam svima HVALA ''-bile su riječi trogirskog gradonačelnika Ante Stipčića.

Na kraju misnog slavlja ženska klapa Stivanja priredila je kratki koncert klapske glazbe kao zahvalu svim učesnicima ovog humanitarnog projekta .

HERCEGOVINA.info