Frama Široki Brijeg: Roditelji, trebate djeci zabraniti Big Brother i očuvati dostojanstvo katoličke obitelji

Big Brother, rtl, reality show, veliki brat, farma, farma u Jošanima, Maldivi, parovi, reality show, Big Brother, rtl, novi termin, rtl, kazna, Big Brother, Big Brother, farma, Big Brother, BIH, reality show, BIH, zabrana, Big Brother, Big Brother, Frama
Pismo prenosimo u cijelosti.

Počelo je odbrojavanje do još jedne sezone Big Brothera.

Zar može netko odbrojavati i radosno očekivati takav sadržaj? Zar nije jadno i besmisleno spuštati se na tu razinu i pratiti takve stvari?

Show u kojem se prikazuje sve samo ne ono dobro i ispravno, postao je jako popularan posebno među mlađim generacijama. Izopačeni načini života, nemoral, svađe, tračevi, ispovijedanja velikom bratu samo su dio onoga što se prikazuje u tom showu. Takav sadržaj zatupljuje i truje mladež, prikazuje krivu sliku čovjeka koji je stvoren na Božju sliku. Upravo tu sliku netko želi pokvariti i uništiti.

Uništiti sve ono što je dobro, sve prave vrijednosti koje nas vode Bogu i vječnom životu. Sve ono što je Bog rekao da ne činimo pokušavaju predstaviti kao nešto sasvim normalno, moderno i dobro.

Zapitajmo se malo, nije li nas Bog stvorio da odbrojavamo vrijeme do nekih većih i vrjednijih stvari u životu? Roditelji, na vama leži posebna odgovornost, stoga trebate zabraniti ovakve sadržaje u vašim domovima i očuvati dostojanstvo prave katoličke obitelji, odgajajući djecu u svjetlu vjere!