Provalnik ozlijedio oca poznate hrvatske glumice: Ozlijedio i sebe pa pobjegao s dvije paprike

krađa, Doris Pinčić-Rogoznica, otac

Jučer rano ujutro provaljeno je u obiteljsku kuću poznate hrvatske glumice Doris Pinčić. Njezin otac Mario pokušao je uhvatiti provalnika, ali je umjesto toga zaradio ozljedu vrata.

"Da, lakše sam ozlijeđen, ali stvarno nemam volje za daljnji razgovor. Dobro sam, samo mi treba malo mira", rekao je za 24sata glumičin otac koji je zbog ozljede bio i u bolnici, a dobio je i Schanzov ovratnik.

Napad se dogodio u četvrtak oko 5:40 u Ulici Ante Starčevića u Zadru.

Policija je izvijestila da je nepoznati muškarac ušao u dvorište kuće Pinčićevih te iz ljetne kuhinje ukrao piće i hranu.

"Kad ga je 55-godišnji vlasnik zatekao, muškarac ga je fizički napao i pokušao pobjeći, pri čemu se ozlijedio preskačući metalnu ogradu", rekla je Ivana Grbin, policijska glasnogovornica.

"Provalnik je, prema svemu sudeći, htio krasti hranu iz vanjskog hladnjaka u dvorištu. Ma najvjerojatnije je u pitanju neki narkoman. Pa su ga otac i brat uhvatili i pohvatali su se, a provalnik je, bježeći, pao sa zida i polomio se. Svi domaćini su dobro, iako su pretrpjeli udarce. Hladnjak je na sigurnom. Koliko znam, da vas malo nasmijem, nedostaju samo dvije paprike!", kazala je osoba bliska obitelji.