Priznajemo, krivi smo.

poskok

Priznajem i krivnju za primanje 20-tak milijuna kuna svake godina iz proračuna RH, kojeg donosi sabor.  Ali, budući da smo mi pretplaćeni na krivnju (kao što ste Vi - Hrvati iz RH pretplaćeni na traženje krivaca za svoju situaciju) naša krivnja tu ne prestaje. Izvinjavam se i za činjenicu što nismo iskopali još jedno Buško blato u Hercegovini pa da se ne dogodi da Dubrovnik ostaje par dana bez električne energije i da HEP ne crpi samo 600-tinjak milijuna kuna vrijednosti električne energije, nego bar jednu milijardu.  Primite naše iskrene isprike i za činjenicu što kupujemo Vaše proizvode, jer kad sa svim državama sa kojima trgujete  imate robni  deficit, zašto bi bili u suficitu sa jednom zaostalom Bosnom i Hercegovinom?

Žao nam je i činjenice  što svake godine u Hrvatskoj, nakon završetka studija, ostane živjeti na stotine mladih Hrvata iz Bih jer zauzimaju  radna mjesta Vašim  novopečenim intelektualcima (kojih je u RH jako puno), pa oni sreću moraju potražiti u inozemstvu. Vezano za zadnju ispriku priznajemo i krivnju za permanentno, višestoljetno, doseljavanje u Vašu državu,  jer  RH oduvijek ima visok prirodni priraštaj i uz nas postaje tijesno.

Od naših živućih branitelja  i članova obitelji poginulih, primite iskrenu ispriku za dolazak na ratišta diljem Lijepe Vaše i za suprostavljanje srpskom agresoru na samom početku agresije, jer što su oni imali tražiti u RH kad tu ne plaćaju porez  i samo zauzimaju mjesto na prvoj liniji Vama iz RH koji ste čekali u redovima za odlazak na istu?  I na kraju, budući da smo sportska nacija, primite isprike i na tom polju. Izvinjavam se u ime Marina Čilića što još nije postao broj 1 na ATP listi, u ime Ćire, Šukera, Bobana, braće Kovač, Ćorluke , Šimunića i ostalih što Hrvatska još nije osvojila svjetsko  prvenstvo u nogometu.

Uvijek krivi, Hrvati iz Bosne i Hercegovine.

Tomislav iz Tomislavgrada l poskok.info