Ponovno zahlađenje: Slijedeća tri dana snijeg i kiša u cijeloj BiH

U utorak, 19. veljače 2013. u Bosni i Hercegovini pretežito oblačno vrijeme s padalinama prijepodne. U većini krajeva će padati snijeg i susnježica, a na jugu ujutro može pasti malo kiše. U Hercegovini se sredinom dana očekuje smanjenje oblačnosti. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između - 4 i 1 °C, na jugu Hercegovine od 3 do 7 °C. Najviša dnevna temperatura zraka između 0 i 5 °C, na jugu Hercegovine od 7 do 12 °C.

U srijedu, 20. veljače 2013., u Hercegovini umjereno oblačno, a u Bosni pretežito oblačno vrijeme. Krajem dana i u noći na četvrtak u Bosni se očekuje slab snijeg. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka između - 5 i 0 °C, a na jugu Hercegovine od 2 do 6 °C. Najviša dnevna temperatura zraka između 2 i 7 °C, na jugu Hercegovine od 8 do 12 °C.

U četvrtak, 21. veljače 2013., u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme. Na jugu Hercegovine će padati slaba kiša, a u ostalim područjima se očekuje snijeg i susnježica. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između - 5 i 0 °C, a na jugu Hercegovine od 3 do 7 °C. Najviša dnevna temperatura zraka između - 1 i 3 °C, na jugu Hercegovine od 7 do 11 °C.

republikainfo.com