FOTO  Zlatko, odakle nestranačkog Slave Kukića (SK) u Savjetu SDP-a?

SDP BIH, Slavo Kukić, Zlatko Lagumdžija, Slavo Kukić, klasa optimist, lobiranje, Slavo Kukić, Vijeće ministara, Slavo Kukić, Predstavnički dom, Vijeće ministara BiH, Slavo Kukić, HT MOSTAR, funkcija, Slavo Kukić, FTV, SDP BIH, Slavo Kukić, BIH, prosvjedi, Mario Sušac, Slavo Kukić

A onda se prisjetim da je ovaj predsjednik Bošnjačkog instituta Adila bega Zulfikarpašića uspio napraviti ono što ni otac nacije Alija Izetbegović nikada nije - realizirati projekt pretvaranja Hrvate od konstitutivnog naroda u manjinu. Kako drukčije objasniti novovjekovnu Ahdnamu u kojoj je Zlatko uručio atest tko je to dobar od Hrvata kao i koliko će im vlasti pripasti.

Piše: Karlo Matić:Dnevnik.ba

Ali vratimo se prijetvornom Lagumdžiji. Kada je predstavljao svoga pulena za mandatara za sastav Vlade Slavu Kukića rekao je nešto što vjerojatno većina smatra istinitim, a u stvari je čista laž.

Kukić, koji je operativac za sve važne projekte od Federalne televizije koja je odavno postala stranački bilten SDP-a BiH do HT Mostara otkuda su se izvlačili milijuni maraka i plaćale razne zabave te punili nerezidentni računi, je predstavljen kao nestranačka osoba koja bi po tome mogla biti prihvatljiva za mandatara.

""Profesor Kukić je pristao biti nestranački kandidat stranaka koje ja predstavljam", kazao je Lagumdžija nakon što je predstavio prijeratnog nastavnika marksizma iz Posušja kao svog kandidata.


A da to jednostavno nije točno može se vrlo lako provjeriti na stranici SDP-a BiH . Među članovima Savjeta SDP-a za ravoj BiH navodi se ime profesora Kukića koji se zahvaljujući činjenici da je bio SDP-ova kartica za sve uspio kupiti dva stana u Zagrebu, vikendicu na Blidinju ...

Ako laže Zlatko, ne laže sdp.ba!