VIDEO  Vladimir Šeks na svadbi u Ljubuškom pokazao neviđene plesne pokrete

vladimir šeks, ples, Ljubuški

‘Dirty dancing! E da je još bilo onog pokušaja kad Patrick Swayze podiže u zrak Jennifer Gray’, napisala je Dalija Orešković, koja je na svom profilu na Twitteru prenijela urnebesnu snimku na kojoj u plesnom transu guštaju Vladimir Šeks i Vice Vukojević, piše Slobodna Dalmacija.

Vladimir Šeks, koji se proslavio u javnosti kao čovjek veseljak, posebno je oduševio motom s desnom nogom za kojeg su očito naveliko navijali i ostali uzvanici u sali.

Događaj se, naime, zbio, kako je otkrio Nacional, prošle subote u Ljubuškom, na vjenčanju sina Bože Vukušića, glavnog tajnika Počasnog bleiburškog voda.

https://twitter.com/OreskovicDalija/status/1171328939316469760?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1171328939316469760&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.jutarnji.hr%2Fviral%2Ffun%2Fnova-snimka-sa-svadbe-o-kojoj-svi-bruje-vladimir-seks-u-zagrljaju-vice-vukojevica-pokazao-nevidene-plesne-pokrete-a-onda-je-zasvirao-despacito%2F9339641%2F

Ekipa se zabavlja i prateći kako je Šeks cijelo vrijeme pokušao motivirati bivšeg suca Ustavnog suda da se zavrti ispod njegove ruke, no Vukojević nije bio u tom filmu.

A baš kao na filmu, na cijeli prizor, savršeno je legla pjesma koju izvodi bend u pozadini, Grašin hit ‘Voli me, jer san takvi kakvi jesan’, piše Slobodna.

No, ponio je Šeksa i strani hit 'Despacito Luisa Fonsija. Kako se vidi na snimci koju nam je poslao čitatelj, Vladimir Šeks itekako ima smisla za ritam i trudi se uloviti korak.

https://www.youtube.com/watch?v=lD65sGcM7i8