VIDEO  Martina Mlinarević Sopta gostovala u emisiji "Dobar, loš, zao"

Dobar loš zao emisija

Martina Mlinarević Sopta godinama piše kolumne na poskok.info, a u posljednje vrijeme i za index.hr. U uvodu emisje gošća je objasnila otkuda joj sklonost za pisanje, te otkrila gledateljima da je rođena u Ljubuškom, da je školu završila u Mostaru, te da se udala na Široki Brijeg. Po zanimanju je profesorica, a sebe ne smatra novinarkom već društvenim komentatorom,  iako godinama piše i više nego zanimljive i puno čitane tekstove. Saznali smo i kako je počelo njeno pisanje za index.hr portal koji i nije baš najomiljeniji na ovim prostorima.

Da je bez dlake na jeziku pokazala je i u sinoćnjoj emisiji u kojoj je bilo dosta riječi o aktualnoj situaciji u BiH i okruženje, pa je zanimljivo čuti njena stajališta oko neformiranja vlasti i tko je po njoj krivac za trenutno stanje.

Urednik i njegova gošća dotakli su se i novinarstva danas sa posebnim naglaskom na internet portale. Sasvim sigurno jedna sadržajna emisija sa izuzetno zanimljivom gošćom, i ukoliko niste pogledali emisju svakako je pogledajte.

U emisiji je postavljeno i anketno pitanje koje je glasilo:

Smatrate li sudsku tužbu Lagumdžije, Komšića i Hadžića protiv novinara Senada Avdića politički motiviranom?

Rezultate ankete, kao i cijelu emisiju  pogledajte u našem video prilogu.