VIDEO  Dragan Čović sudjelovao u prometnoj nesreći u Širokom Brijegu, jedna osoba lakše ozlijeđena

Dragan Čović

Petak 13. 2019.g. u Širokom Brijegu ostat će dugo u sjećanju Draganu Čoviću.

Naime, oko 18 sati na magistralnoj cesti M6.1 Široki Brijeg-Posušje, u mjestu Trn, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila.

Kako portal SirokiBrijeg.info doznaje u istoj su sudjelovali vozilo Audi A8 kojim je upravljao I. M., vozač Dragana Čovića koji se također nalazio u tom vozilu, i koje je po neslužbenim informacijama udarilo vozilo marke Volkswagen kojim je upravljala I.V. iz Širokog Brijega dok se u vozilu nalazilo je dijete.

Kako su doznali površne informacije iz MUP-a ŽZH, vozačica I.V. je zadobila lakše ozljede, a o kakvim nisu im željeli precizirati, osim kako će se više informacija o ovoj prometnoj nesreći moći znati nakon kompletnog uviđaja i utvrđivanja tko je skrivio prometnu nezgodu, dijete od par mjeseci je doživilo šok.

Snimka s mjesta nesreće, a koja je stigla posjed portala SirokiBrijeg.info pokazuje kako Draganu Čoviću nije ništa i da je dobro, sudionica prometne nesreće kao hrabra majka drži dijete u naručju i tješi ga, te do njih dolazi i Dragan Čović i isto čini.

Video možete pogledati OVDJE.