VIDEO  Slaven Raguž: Ne kritiziram čovjeka, nego politiku koju zastupa

slaven raguž
Screenshot
Čovjek koji iza svojih tvrdnji uvijek nastoji imati argumente, govorio je o svojim političkim početcima i aktualnoj situaciji.

"Moj politički angažman utemeljen je prije svega na vraćanju duga Hrvatskim braniteljima". Na prvom zasjedanju HNS-a nije mi dopušteno govoriti, poslije dolazi do ideološkog razlaza s HDZ-om 1990, te sa svojim istomišljenicima osnivam Hrvatsku Republikansu Stranku. Politiku prakticiram na način da ne gledam čovjeka, nego politiku koju zastupa", ističe Raguž.

Također tvrdi da je gradnja Pelješkog mosta u interesu BiH te kako će se na taj način pomoći lokalnom stanovništvu u Neumu. Bakir Izetbegović i Željko Komšić svojim ponašanjem i svojom retorikom najviše pomažu Draganu Čoviću, smatra.

A ni sam Raguž kao oporbeni političar nije uvijek bio miljenik medija, ovisno čijih i ovisno o čemu je progovarao. "I ja sam bio žrtva takvih medija, te nisam pristajao davati izjave ako nisu uživo, u dnevniku FTV-a, umontirali su mi nešto što nisam rekao". Nije istina da su Hrvati bespomoćni, za prostor se treba izboriti, dodaje.

Emisiju u cijelosti pogledajte u video prilogu.