Škoro zahvalio Mostu na potpori: ‘Zajedno ćemo do pobjede, sad ili nikada’

Miroslav Škoro, most, predsjednički izbori, Miroslav Škoro,  predsjednički kandidat, Hrvatska

Glavni odbor Mosta nezavisnih lista u petak je većinom glasova odlučio da će na podržati Miroslava Škoru. Predsjednički kandidat Miroslav Škoro zahvalio je Mostu na iskazanoj potpori i poručio:

“Od objave svoje kandidature do danas izložen sam snažnim napadima političko-obavještajno-medijske družine. Unatoč tome, podršku mi je pružilo puno politički stranaka i pojedinaca i hvala im na tome. Danas mi je podršku pružila i stranka Most, stranka koja je svojom pojavom razbila privid duopola na hrvatskoj političkoj sceni, stranka koja se bori protiv korupcije, stranka koja je transparentna, koja traži otvaranje arhiva i stranka čiji su članovi, kada je trebalo, da bi sačuvali vlastiti obraz izašli iz vladajuće koalicije. Hvala vam mostovci od srca na tome. Zajedno ćemo do pobjede, sad ili nikada”, poručio je Škoro prenosi RTL.

Podsjetimo, Most je na današnjoj konferenciji za medije javno objavio da na predstojećim predsjedničkim izborima podržavaju kandidata Miroslava Škoru.

Glavni odbor Mosta želi da budući predsjednik, kažu, štiti interese svih građana, a ne velikih stranaka. Prema njihovom mišljenju osoba koja će to činiti i koju oni, stoga, podržavaju u predsjedničkoj utrci je – Miroslav Škoro.

Želimo da idući predsjednik RH bude osoba koja će štititi interese svih građana, a ne samo interese neke stranke ili svoj osobni interes. Smatramo da se to ne može dogoditi pod okriljem postojećih velikih političkih stranka, ali da se to može dogoditi s osobom koja u ovom trenutku ima realnu mogućnost promijeniti stvari i pravila igre i to je razlog zbog čega je Glavni odbor donio odluku da će na predstojećim izborima podržati kandidaturu Miroslava Škoru”, izjavio je nakon sjednice Glavnog odbora čelnik Mosta Božo Petrov.

“Danas konačno postoji netko tko želi braniti interes građana i ima mogućnost ugroziti kandidate iz dvije velike političke stranke, čemu rasipati glasove, zašto ne stati skupa, pogotovo ako vidimo da se s nama slaže vezano za konkretne poteze i programske odrednice”, dodao je Petrov.