Škoro fotografijom brutalno uzvratio Vučiću: Bolje biti 'pjevač nego dostavljač kod ratnog zločinca

Miroslav Škoro, Nedjeljom u 2, Miroslav Škoro, vučić , Miroslav Škoro, spot, Miroslav Škoro, Hrvati, BIH

Nakon što je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić prokomentirao poruke predsjedničkog kandidata Miroslava Škore o prošlosti i budućnosti, te tom prilikom rekao kako 'tom pjevaču ili što li je već', želi poručiti da pročita knjige iz psihologije, stigao je i odgovor Miroslava Škore.

"Čujem da mi je 'veliki državnik' Vučić poručio kao 'pjevaču ili što li već' da pročitam knjige iz psihologije, u kojima ću vidjeti da 'o budućnosti uvijek pričaju oni kojima je prošlost čista, a inače o budućnosti najmanje pričaju i na prošlost se vraćaju oni savjest nemirna i koji imaju nešto za oprati iz prošlosti.

https://www.facebook.com/MiroslavSkoroofficial/posts/2506555856078398

Meni ne trebaju knjige iz psihologije da bih analizirao Vučića. Dovoljno je pogledati činjenice iz prošlosti, a među njima i fotografije. One uvijek govore više od tisuću riječi. A zaključak koji se nakon ove fotografije nameće, samo je jedan- bolje biti 'pjevač ili bilo što već' nego dostavljač kod ratnog zločinca", napisao je Škoro.

Podsjetimo Vučić je Škori poručio da pročita knjige iz psihologije i vidjet će da 'o budućnosti uvijek pričaju oni kojima je prošlost čista, a inače o budućnosti najmanje pričaju i na prošlost se vraćaju oni kojima je savjest nemirna i koji imaju nešto za oprati iz prošlosti'.