SBB BIH: Sarajevo je prijestolnica BIH i to Dodik mora shvatiti

izbori 2010, Haris Silajdžić, Fahrudin Radončić, Milorad Dodik, Fahrudin Radončić, Dragan Čović, Fahrudin Radončić, Fahrudin Radončić, SBB BIH, Fahrudin Radončić, SBB BIH, Fahrudin Radončić, SBB BIH, Fahrudin Radončić, SBB BIH, Fahrudin Radončić, Fahrudin Radončić, Zlatko Lagumdžija, Vlada, granična policija bih, Sudan, un misija, kutlovac, Fahrudin Radončić, korupcija, borba, uhićenja, Midhat Osmanović, Ministarstvo sigurnosti BiH, Fahrudin Radončić, SDA BIH, HDZ BiH, Fahrudin Radončić, sloboda, sud bih
"Činjenice su potpuno jasne, a tu spada i to da je Sarajevo prijestolnica zajedničke države, u kojoj entiteti ne mogu otvarati svoja predstavništva. Što to Milorad Dodik prije shvati bit će lakše i njemu i drugima. Nigdje u svijetu ne postoji praksa da pojedini dijelovi države otvaraju svoja predstavništva u glavnom gradu iste države", saopćeni je iz Saveza za bolju budućnost BiH.

Iz ove političke stranke ističu da će se sada svi baviti ovom Dodikovom izjavom od koje u konačnici nema ništa, a u drugi plan gurnuti gorući problem - nepostojanje državne vlasti i sveopću narastajuću ekonomsku krizu.

Fena