Reagiranje HDZ BiH na priopćenje HRS

HNŽ, HDZ BiH, dr. sc. Nevenko Herceg, HDZ BiH, HRS, GO HDZ BiH, izbori, Izbori 2018.
...Hrvatska republikanska stranka, tražeći na svaki način kako dospjeti u medije, plaćenim oglasima izmišlja povode koji nisu utemeljeni na bilo kakvim činjenicama i argumentima.

Naime, u danas objavljenom priopćenju navode: „Očito je kako Nevenko Herceg, inače nositelj liste HDZ-a BiH za Skupštinu HNŽ-a, izbjegava bilo kakav susret s političkim oponentima ..."

Bilo bi krajnje korektno kada bi javnost upoznali gdje su to i kada zatražili sučeljavanje s dr. Hercegom ili bilo kojim dužnosnikom HDz-a BiH i od koga su i kada dobili negativan odgovor?

Ukoliko nemaju vjerodostojan dokaz da su to učinili, a mi znamo da nemaju, njihove navode smatrat ćemo običnim pamfletom, politikantstvom i jeftinom predizbornom demagogijom.

Stoga, tražimo da se zbog grubih neistina i obmana javnosti, Hrvatska republikanska stranka ispriča i u buduće ponaša sukladno Etičkom kodeksu i demokratskim standardima u predizbornim kampanjama.

Inače, o kandidatima Hrvatske demokratske zajednice i stranaka okupljenih oko HNS-a, a osobito nositelju Liste za Skupštinu HNŽ dr.sc. Nevenka Hercega, najbolje govore njihova djela i potpuna otvorenost i spremnost za dijalog o svim temama i u svim medijima. To naša javnost dobro zna i potvrdit će 7. listopada 2018. godine.