Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko u posjeti BiH

Josip Leko, Kardinal Vinko Puljić
Leko će se sastati s članovima Kolegija oba doma Parlamentarne skupštine BiH, predsjedavajućim Vijeća ministara BiH Vjekoslavom Bevandom, predsjedavajućim Predsjedništva BiH Željkom Komšićem i članom Predsjedništva BiH Nebojšom Radmanovićem kao i s članovima Međureligijskog vijeća.

Bit će upriličen i susret s nadbiskupom vrhbosanskim kardinalom Vinkom Puljićem.

U srijedu, 30. listopada, Leko će imati sastanak s predstavnicima lokalnih vlasti Općine Vareš, s predstavnicima hrvatskoga naroda i poduzetnika Općine Vareš, načelnikom Općine Žepče, predstavnicima lokalnih vlasti i hrvatskoga naroda Općine Žepče te će posjetiti Katolički školski centar "Don Bosco" u Žepču.

Istog dana posjetit će Općinu Usora gdje će održati sastanak s načelnikom Općine Ilijom Nikićem, susresti se s mještanima i učenicima OŠ "Ivana fra Frane Jukića" te prisustvovati umjetničkom programu KUD-a OŠ "Ivan fra Frane Jukić".

Leko će prilikom posjete Općini Usora održati sastanak i s predstavnicima lokalnih vlasti Općine Usora, posjetiti crkvu Sv. Ante u Siviši te razgovarato s predstavnicima hrvatskoga naroda Općine Usora, najavljeno je iz Hrvatskog sabora.

Fena