FOTO   Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović održao radni sastanak s Mladeži HDZ-a BiH

HDZ BiH, Mladež HDZ BiH

Uz predsjednika Čovića, sastanku su nazočili i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma PS BiH Borjana Krišto, dopredsjednik HDZ-a BiH i dopredsjedatelj Vijeća ministara, ministar financija i riznice Vjekoslav Bevanda, dopredsjednik HDZ-a BiH i predsjednik Vlade ŽZH Zdenko Ćosić i v.d. glavni tajnik HDZ-a BiH Miljana Glamuzina.

Sastanku su osim članova Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH nazočili i predsjednici Županijskih, Regionalnih, Općinskih/gradskih odbora te Organizacije HDZ-a BiH za Brčko distrikt.

Na početku sastanka, predsjednik Čović uz pozdrave nazočnim čestitao je još jednom novoizabranom vodstvu Mladeži HDZ-a BiH te ih potaknuo na zajednički rad. Dotaknuo se dr. Čović i aktualne političke situacije u BiH uz osvrt na trenutna događanja i opredjeljenje stranke za pokretanjem aktivnosti izmjena izbornog zakona.

Predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić na sastanku je prezentirao plan aktivnosti Mladeži u narednom razdoblju s naznačenim programom.
Sastanak je završio u ugodnom razgovoru članova Mladeži s užim Predsjedništvom HDZ-a BiH koji su nazočili sastanku i dali podršku planiranim aktivnostima Mladeži.