FOTO  Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović i zamjenica predsjednika Borjana Krišto posjetili Žepče

HDZ u Žepću

Sastanku održanom u prostorijama OO HDZ BiH Žepče, uz predsjednika OO HDZ BiH Žepče i ministra prostornog uređenja u Vladi F BiH Josipa Martića, nazočili su i načelnik Mato Zovko te članovi i dužnosnici Općinske organizacije HDZ-a BiH vijećnici u Općinskom vijeću Žepče.

Razgovaralo o aktualnoj situaciji u Žepču, te o uspjehu HDZ-a BiH na lokalnim izborima u Žepču, gdje je ova Općinska organizacija osvojila apsolutnu većinu u Općinskom vijeću.
Također bilo riječi i o budućim planovima i projektima vezanim uz gospodarstvo i razvojne projekte, za koje je dr. Čović dao punu potporu, te je naglasio da općina Žepče može računati na sve političke i gospodarske instrumente koji će joj pomoći u daljnjem razvoju i kreiranju novih radnih mjesta, koja su danas i više nego potrebna.

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović čestitao je članovima OO HDZ-a BiH Žepče na izbornim rezultatima, te je naglasio da je takav rezultat plod dobrog rada na terenu što su stanovnici Žepča prepoznali i potvrdili, stoji u priopćenju.