FOTO  Održan sastanak Izbornog stožera HDZ BiH za 11. izbornu jedinicu iz BiH

HDZ, izbori
Sastanak je vodio glavni tajnik HDZ-a BiH Vlado Džoić. Sastanku su još nazočili direktor kampanje za BiH i predsjednik GO HDZ BiH Mostar Damir Džeba, glasnogovornik HDZ BiH Anđelko Maslać, tajnik Političke akademije HDZ BiH Igor Bašić, te Karlo Vrljić i Toni Zovko.
Na sastanku je poseban naglasak stavljen na obilaske područja od strane kandidata Domoljubne koalicije za 11. izbornu jedinicu iz BiH. Zaključeno kako su dosadašnje posjete kandidata Orašju, Brčko distriktu, Sarajevu i Tuzli, protekli u najboljem redu.
Tijekom posjeta kandidata istaknuto je kako veliku važnost ima aktivna registracija birača, koja se može obaviti do 28.10.2015., a sve potrebne dodatne informacije i pomoć mogu potražiti u prostorijama organizacija HDZ BiH u kojima imaju prebivalište.
Tijekom današnjeg dana, kandidati Domoljubne koalicije za 11. izbornu jedinicu iz BiH, posjetit će Žepče, Vitez i Jajce.
Na sastanku su predočeni svi detalji vezani za završni predizborni skup u BiH Domoljubne koalicije, koji će se održati u četvrtak, 29.10.2015. u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača s početkom u 17:00 sati.