Mladen Ivanković Lijanović: Hitno donijeti proračun za 2012. godinu

Jerko Ivanković Lijanović, Mladen Ivanković Lijanović, NSRzB, Europska unija, Mladen Ivanković Lijanović, Mladen Ivanković Lijanović, Jerko Ivanković Lijanović, NS radom za boljitak, proračun, Mladen Ivanković Lijanović, Mladen Ivanković Lijanović, platforma, pamćenje, Mladen Ivanković Lijanović, sloboda, uhićenje
Kako je saopćeno iz Narodne stranke Radom za boljitak, sastanak je održan povodom odluke koju je donijela Vlada FBiH za smanjenje primanja administraciji, čime bi se pokrio deficit u federalnom proračunu za iduću godinu.

''Na današnjem sastanku Narodna stranka Radom za boljitak sudjelovala je u dogovoru u kojem je zaključeno da se suradnja sa Savezom samostalnih sindikata BiH i dalje nastavi te da se implementacija dogovorenih rezultata iskoordinira i u budućnosti s obzirom da je naglašeno da sindikati nisu zadovoljni koordinacijom na županijskim  razinama vlasti u vezi rješavanja njihovih problema'', izjavio je predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak, Mladen Ivanković Lijanović.

''Kada je u pitanju javna potrošnja i usvajanje proračuna za 2012. godinu, stav Narodne stranke Radom za boljitak je da se proračun treba donijeti do kraja ove godine, s tim da treba voditi računa o tome da se više ne smijemo zaduživati u javnoj potrošnji, već proračun svesti na troškove realnih okvira koje imamo. Samo zaduženje može ići jedino u određene konkretne razvojne projekte'', zaključio je predsjednik Ivanković, navodi se u saopćenju.