Marko Zovko: Izlazak mladih na izbore je od krucijalne važnosti

Marko Zovko , Mladež HDZ BiH
Gradski odbor Mladeži na čelu s predsjednikom Markom Zovkom pozvao je sve mlade Grada Mostara da iskoristimo svoje pravo glasa te 7. listopada izađemo na izbore u zajedništvu, podržimo hrvatskog člana Predsjedništva dr. Dragana Čovića i kandidate na listama Koalicije stranaka HNS-a.

Mladi se trebaju uključiti u sve društveno-političke procese u Gradu Mostaru, a prvi korak je upravo izlazak na izbore. Odaberimo razvoj i o(p)stanak i svojim glasom sudjelujmo u stvaranju europske Bosne i Hercegovine te kreirajmo vlastito bolje sutra. Kao konstitutivni narod u BiH okupimo se oko zajedništva i izaberimo svoje legitimne predstavnike na svim razinama vlasti, jedna je od najvažnijih poruka održane sjednice.
Svoje zajedništvo dokažimo i dolaskom na Središnji predizborni skup za Mostar, kojem je Gradski odbor Mladeži HDZ-a BiH Mostar ujedno i domaćin i organizator.

Sve vas pozivamo da u četvrtak 4.10.2018. godine u 20 sati u dvorani na Bijelom Brijegu pošaljemo poruku zajedništva iz stolnog grada Mostara.