Lijanović i Krajina nasilno ušli u Bevandin ured

NS radom za boljitak, Politika, Jerko Ivanković Lijanović, Politika, lijanovic, Vjekoslav Bevanda, Jerko Ivanković Lijanović, otkaz, savjetnici, ministri, Lijanovići, sud, optužnica, Jerko Ivanković Lijanović, tužba, jerko lijanović, napad, Široki Brijeg, Jerko Ivanković Lijanović, poticaji, jerko lijanović, Stipe Ivanković Lijanović, Jerko Ivanković Lijanović, Jerko Ivanković Lijanović, Dragan Čović, dr. Dragan Čović, Konzum
Bevanda je za "Dnevni avaz" rekao da se nalazi u Banja Luci na sjednici Upravnog odbora Uprave za neizravno oporezivanje BiH i da su mu suradnici javili da su Krajina i Lijanović jučer ujutro izvršili upad u njegov ured u Vladi FBiH, iako unutra ima i njegovih privatnih stvari.

"Učinili su to bez ikakvih najava i prethodnih pitanja, ušli su nasilu. S obzirom na takav način zaposjedanja ureda, mogu još očekivati čak i, da se našalim malo, zračne udare", rekao je Bevanda.

Bez obzira na ovakvu situaciju, Bevanda je rekao da nastavlja raditi svoj ministarski posao, zbog čega se jučer i nalazio na sjedni Upravnog odbora UNO.

On je poručio da će oni koji imaju namjeru ući u zgradu Ministarstva financija FBiH u Sarajevu, u kojoj se nalazi ministarski ured, to ipak "malo teže učiniti".

Srna