Komunistički zločin: 1944. godine u Husinu jamu ubačena tijela hrvatskih domoljuba iz Livna, Vrlike, Sinja ...

Željko Glasnović, husina jama

Željko Glasnović obratio se pratiteljima na Facebooku pokraj Husine jame, stratišta žrtava komunističkih zločina.

"Evo nas između Livna i Sinja iznad Husine jame gdje je 1944. godine bačeno stotine Hrvatskih domoljuba iz Vrlike, Sinja, Livna.., čime su partizansko-četničke horde počinile aristocid nad Hrvatima tog kraja.

Ako su počinitelji tako ponosni na svoja djela, zašto su zatrpali svoje žrtve tisućama tona otpada kako bi ih sakrili. Primjerice, u Husinoj jami, sav otpad iz sinjske “Dalmatinke” završio je na jami, zajedno sa životinjskim otpadom.

Potomci tih sotonskih hordi 90-tih su ponovo izvršili agresiju na Hrvatski narod. Da Hrvatski branitelji nisu stali u obranu Hrvatske, Husina jama bi vjerojatno bila ponovo punjena s Hrvatskim pučanstvom.

Ali ne samo Husina nego i ostale jame širom Hrvatske, Slovenije i BiH, u koje je Hrvatsko pučanstvo bez suđenja nakon masovnih ubojstava bačeno ili živo zakopano.

Nažalost, ovaj narod malo zna, prelako vjeruje i brzo zaboravlja. Zahvaljujući tim osobinama, umreženi komunistički kadrovi i nasljednici izvršitelja ovih zločina preuzeli su vlast u RH", kazao je Željko Glasnović.

https://www.facebook.com/zeljkoglasnovic/videos/2144506258987830/

Prema dosadašnjim saznanjima u jamu koja je bila duboka 200 metara ubačeno je oko 500 do 1500 osoba s područja Cetinskog i Livanjskog kraja.