Jerko Ivanković Lijanović: HDZ BIH glavni je krivac za majorizaciju Hrvata u BIH

NS radom za boljitak, Politika, Jerko Ivanković Lijanović, Politika, lijanovic, Vjekoslav Bevanda, Jerko Ivanković Lijanović, otkaz, savjetnici, ministri, Lijanovići, sud, optužnica, Jerko Ivanković Lijanović, tužba, jerko lijanović, napad, Široki Brijeg, Jerko Ivanković Lijanović, poticaji, jerko lijanović, Stipe Ivanković Lijanović, Jerko Ivanković Lijanović, Jerko Ivanković Lijanović, Dragan Čović, dr. Dragan Čović, Konzum

Vrijeme je da ova zemlja i ovi ljudi imaju političko vodstvo koje zaslužuju, političko vodstvo sa jasnom vizijom i metodama za izbavljanje iz krize, a ne vladare i elite koji zbog svojih foteljačkih interesa ne žele napredak običnog građanina i cijelog društva zajedno.

Želim istaći da podržavamo svaki opravdani vid nezadovoljstva građana, pa i Hrvata, koji danas prosvjeduju zbog lošeg položaja i alarmantnog stanja u kojem se nalaze. Pozivamo ih ovom prilikom da prosvjeduju ispred zgrada HDZ-a BiH u gradovima u kojima se okupljaju kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo zbog katastrofalno loše politike koju je HDZ BiH vodio svih ovih godina. Jedina je istina da HDZ BiH u proteklih petnaest godina nije ništa uradio po pitanju zaštite hrvatskih nacionalnih interesa, nego ih je gurao u marginaliziranje, izolacije i dužničko ropstvo.

Kao i Hrvati smatramo da su i Bošnjaci, Srbi i ostali u BiH uistinu ugroženi, ali zbog lošeg socijalno ekonomskog stanja u koje ih je dovelo bivše loše političkog vodstvo. Stoga je što prije neophodno krenuti u reforme svih sfera života, ali na principima međuetničke suradnje, a ne konflikta. To je jedini ispravan put do boljitka za sve nas u ovoj zemlji", izjavio je Jerko Ivanković Lijanović dopredsjednik Narodne stranke Radom za boljitak.