Izrekli smo jasan stav protiv svih totalitarizama, i nacizma i fašizma i komunizma!

Milijan Brkić
Objavu prenosimo u cijelosti:

"Potraga za tragovima „ustaštva" poprimila je razmjere histerije. Posebni odredi aktivista, poput nekadašnje OZNA-e tragaju za „ustašama", „fašistima", „nacistima" i sličnima kako bi opravdali smisao svoga postojanja. Bez „fašista" nema potrebe ni za „antifašistima".

Naročito istaknuta meta je ministar kulture dr.sc. Zlatko Hasanbegović. Posebno obučene i opremljene "trojke" kopaju po starim novinama ne bi li pronašli nešto čime bi ga kompromitirali. A sve zato da bi se sačuvale privilegije i održalo na proračunu.

Britanski princ Harry slikao se s kukastim križem. Mitropolit Porfirije pjevao je četničke, a Stipe Mesić ustaške pjesme. Tvrdio je da smo „dva puta pobijedili" i opet je postao doživotni počasni predsjednik „antifašista" ili tako nešto. Drago Pilsel je kao mladić bacao molotovljeve koktele na sinagoge, a sada je ljevičarska „građanska" ikona. Tomislav Nikolić četnički je vojvoda i predsjednik Srbije, a nekadašnji četnik Aleksandar Vučić je premijer. I gle čuda, od svega je problem ministar Hasanbegović koji se 1993. tijekom rata kao mladić slikao s kapom pripadnika HOS-a.

Mi smo kao demokratska Stranka izrekli jasan stav protiv svih totalitarizama, i nacizma i fašizma i komunizma i svih totalitarnih ideologija. Prestanimo se već jednom baviti prošlošću, prestanimo više kontaminirati hrvatsku javnost i građane mržnjom i prizivanjem zla.

U Pupovčevim i Đikićevim podvalama ima elemenata za djelovanje SOA-e

Temelj hrvatske države je Domovinski rat i hrvatski branitelji. Prestanimo kopati po nacionalnim ranama i okrenimo se budućnosti. Idemo razgovarati o tome što moramo napraviti da bi Hrvatska sutra bila uređena država i da nam djeca ne bi selila iz naše prekrasne zemlje.

Stoga, u smiraj današnjeg dana - blagdana pepelnice, što nama katolicima označava početak korizmenog razdoblja, mogu reći kako nas samo vjera u Boga i u bolje sutra može voditi u nešto novo i razumnije, jer "I NAŠ USKRS JEDNOM MORA SVANUTI"', napisao je Brkić u objavi na facebooku.