FOTO  Izaslanstvo Županijskog odbora HDZ-a BiH HNŽ-a na sastanku s Gradskim odborom Čapljina

hdz bih hnž, Čapljina

Izaslanstvo HDZ- a BiH HNŽ na čelu s predsjednikom županijskog odbora HDZ-a BiH HNŽ Stjepanom Boškovićem, predsjednikom Vlade HNŽ dr. Nevenkom Hercegom i ministrima HDZ-a BiH u Vladi HNŽ posjetilo je danas Čapljinu, te održali sastanak s predsjednikom GO HDZ BiH Čapljina dr. Smiljanom Vidićem i članovima Gradskog odbora HDZ BiH Čapljina.

U izaslanstvu Vlade, uz predsjednika Hercega bili su ministri Stjepan Krasić, Slađan Bevanda, Goran Opsenica, Donko Jović i Oliver Soldo.

Tema sastanka bila je aktualna politička situacija na svim razinama vlasti. Na sastanku se posebno razgovaralo o budućim projektima koje grad Čapljina planira realizirati a djelom su vezani za resore navedenih ministara i njihova ministarstva.

Gradonačelnik Vidić spomenuo je i projekte Vodoopskrbnog sustava Dubravske visoravni i vodovod za tehničku vodu naselja Bivolje Brdo za koje je ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede izdvojilo značajna sredstva.

Tu su još mnogobrojni projekti koji se rade u gradu Čapljini Deponija Ada, Gospodarska zona Zvirovići, asfaltiranje putova i mnogi drugi a Vlada i pomenuta ministarstva daju značajan doprinos.

Gradonačelnik grada Čapljine dr. Smiljan Vidić zahvalio se na izvrsnoj suradnji. Zahvalio se na mnogim projektima koje je Vlada uradila u Čapljini te na onim projektima koje Vlada trenutno sufinancirala i planira u budućnosti.

”Ovim posjetom želimo potvrditi kako smo Vlada cijele Županije i kako u svakoj našoj jedinici lokalne samouprave podupiremo značajne infrastrukturne i druge projekte. Sa sigurnošću tvrdim kako je Čapljina jedna od najrazvijenijih jedinica lokalne samouprave ne samo na području naše županije nego i šire, samim tim iznimno zadovoljstvo je imati jedan takav grad u županiji, imati ljude koji znaju i žele raditi i razvijati se. Na današnjem sastanku sam potvrdio ono što stalno govorim, a to jeste puna podrška Vlade i Ministarstva za nove projekte“ – kazao je predsjednik Herceg.

Predsjednik Herceg i predsjednik Bošković su u ovoj prigodi jasno iskazali spremnost Vlade i županijskog odbora HDZ BiH HNŽ da zajedno s jedinicama lokalne samouprave radi na stvaranju boljih uvjeta življenja za sve građane.