HSP AS: Pakao u režiji Zorana Milanovića od Vrgorca do Saint-Étiennea!

navijači, hrvatski navijači, hrvatske navijačke skupine, HSP AS H, vlaho orepić, HNS

..., a današnjim režiranim nacionalnim sramoćenjem tijekom nogometne utakmice Hrvatske i Češke evidentno je kako se radi o smišljenom puzajućem državnom udaru! Primjenom klasičnih UDBA-ških metoda misija rušenja Domoljubne koalicije i izmišljanja filofašista tako se s političkog i medijskog ringa prebacila na sportske terene u inozemstvu s ciljem prikazivanja Hrvatske i hrvatskog naroda nazadnjacima i divljacima. Kao „desno krilo" Domoljubne koalicije i Hrvatske, HSP AS nikada neće odustati od borbe za Hrvatsku i Krista protiv komunista!

Ne možemo i nećemo dopustiti da ljaga današnjih događanja na Europskom prvenstvu u Francuskoj bude bačena na splitsku Torcidu jer to jednostavno nije istina. Oni koji su sudjelovali u sramoćenju Hrvatske, iz zemlje nikada ne bi izašli da je tehnički ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić uistinu njihov odlazak na Euro želio i zaustaviti! U trenucima kada nam je na čelu SOA-e francuski državljanin Daniel Markić, kojeg je grčevito zastupao bivši premijer Tihomir Orešković, ne trebaju nas čuditi tehnike i metode kako su na stadion u Francuskoj ubačeni „odrađivači prljavog posla" s bogatim pirotehničkim arsenalom! Kao što smo tvrdili da se lopovi nikada nisu uvukli u Heinzlovu te opljačkali trezor MUP-a, jer su već bili unutra kao dio sustava, tako izražavamo javnu sumnju i da su paklene naprave dočekale već na stadionu ubačene agente među tisuće hrvatskih navijača pa i Torcide!

Inzistiranje na kontroli represivnog aparata od strane MOST-a i Tihomira Oreškovića uz paralelno zadržavanje postkomunističkih kadrova Ranka Ostojića, pokazuje se kao temeljni alat misije kojom se želi vratiti SDP na vlast!
Postupak sotoniziranja Domoljubne koalicije započeo je bivši ministar Ranko Ostojić koji nikada nije htio javno reći tko stoji iza „svastike" na Poljudu jer bi krak doveo do već poznatih ureda u kojima se „stvara pakao". Umjetno stvoreni sukob između juga i sjevera bogato podgrijavan određenim medijima, večeras je doživio svoj vrhunac, no model je jednobrazan kao i kod iscrtavanja poljudske svastike! Cilj je svaliti krivnju na cijelu jednu navijačku skupinu, a sve kako bi se unijela pomutnja u domoljubnom korpusu koji je bio i ostao prijetnja SDP-u i ostacima ostataka UDBA-ine mašinerije! Stvaranje pakla i kaosa jedino je što znaju i u tome su kako vidimo - majstori! Dio tog kaosa i straha svakako su višetjedne orkestrirane patrole MUP-a po Vrgorcu koje u službi pobjede SDP-a i MOST-ovih pionira brišu na desetine hrvatskih građana s biračkih popisa!

Stoga ovom prigodom HSP AS najoštrije osuđuje prejudiciranje odgovornosti cijele jedne navijačke skupine, ali s još većom žestinom tražimo imena onih koji su bacali baklje na stadionu u Saint-Étienneu, jer s njihovim imenima vrlo brzo ćemo doći i do njihovih nalogodavaca, a tada će napokon i sve maske pasti!