Dosta je partizanskog divljaštva i nasrtaja antifa-antihrvatskih 'aktivista' protiv poštenih, domoljubnih hrvatskih intelektualaca!

muslimani, anto đapić, desno , anto đapić, desno

S obzirom na kaotično stanje u hrvatskom obrazovanju, koje rezultira potpunim nesnalaženjem vladajućih elita, kao predsjednički kandidat stranke DESNO, osjećam se dužnim reagirati na ovaj važan segment hrvatskoga društva.

Stoga pozivan hrvatski narod, ponajprije u Zadru i okolici, potom u cijeloj Hrvatskoj da se suprotstave sotonskim nasrtajima antifašističkih milicija protiv narodne učiteljice, sjajne profesorice Dijane Vican, rektorice Sveučilišta u Zadru.

Skupina antikatoličkih, nazovi ''intelektualaca'', a u biti militantnih antifa-antihrvatskih aktivista, okupljena oko navodnih civilnih udruga, koje personaliziraju bivši Jovanovićev zamjenik Saša Zelenika, Radojka Borić i Bojan Glavašević, s istim militantnim duhovnim teroristima u svim prigodama kada treba nasrnuti na hrvatsku slobodu, pokrenula je iznimno prljavu kampanju protiv prof Dijane Vican, rektorice Sveučilišta, jer je omogućila predstavljanje knjige ''Drama savjesti'', jednoga od najvećih hrvatskih intelektualaca, prof. Tončija Matulića sa zagrebačkog KBF-a.

Poziv na sekularno sveučilište ispod kojega se skriva ovaj novi nastavak kampanje protiv vrhunske hrvatske učiteljice, koju su uspjeli isključiti iz procesa reformi hrvatskog odgoja i obrazovanja, poziv je na otvoreno partizansko divljaštvo, na antiintelektualizam i preuzimanje i ovoga Sveučilišta od te militantne strukture, koja hara ostalim hrvatskim sveučilištima.

Zato je krajnji trenutak da ustane slobodni hrvatski čovjek i stane pred tu šačicu duhovnih ''terorista'', koji godinama uništavaju svaku klicu hrvatskog identiteta na sveučilištima, klicu koju svjedoči izvrsna Dijana Vican.

Nemojmo dopustiti da nam civilizacijske standarde nameće skupina posrnulih društvenih aktivista i promotora anticivilizacijskih ciljeva. Ovo je hrvatska zemlja, hrvatsko društvo, Zadar je hrvatski biser, a Dijana Vican naš učiteljski dragulj, stoji u priopćenju dipl. iur, Ante Đapiće, predsjedničkog kandidata stranke DESNO.