Danas sjednica Predsjedništva BiH

predsjedništvo bih
... Vlade Rumunjske o sukcesiji Bosne i Hercegovine, bilateralnih ugovora zaključenih između Federativne Narodne Republike Jugoslavije/ Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije i Narodne Republike Rumunjske/ Socijalističke Republike Rumunjske na nivou države i vlade.

Trebao bi biti razmatran i Prijedlog odluke o prihvatanju sporazuma i određivanje potpisnika za Ugovor o amandmanu i pristupanju na Ugovor o grantu od 15.2.2011. između Bosne i Hercegovine, "Vodovoda i kanalizacije Bijeljina" a. d. Općine Bijeljina, Republike Srpske i Europske banke za obnovu i razvoj za podršku projektu Bijeljina faza 2 - Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda i proširenje mreže.

Predsjedništvo BiH bi, između ostalog, trebalo razmatrati i Prijedlog odluke o pokretanju postupka za vođenje pregovora radi zaključivanja sporazuma o ekonomskoj suradnji Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Koreje.

Na dnevnom redu bi se trebao naći i Prijedlog odluke o ratifikaciji Sporazuma o zajmu (Projekt jačanja bankarskog sektora) između BiH i Međunarodne banke za obnovu i razvoj, priopćilo je Predsjedništvo BiH.