Damir Čardžić: Zašto Ivo Josipović i Jadranka Kosor podržavaju raspad BiH?

Damir Čardžić, Dragan Čović, NSRzB, HDZ BiH, Ivo Josipović, Jadranka Kosor

Nakon što je svih ovih dvadeset godina sudjelovao u marginaliziranju i raseljavanju prije svih Hrvata iz Bosne i Hercegovine te za to od službenog Zagreba nerijetko dobivao podršku, Čović posljednjih dana tvrdi da je od hrvatskog predsjednika Ive Josipovića i premijerke Jadranke Kosor navodno dobio podršku za nastavak politike koja vodi uspostavljanju ravnopravnosti Hrvata sa druga dva naroda u BiH.

U njegovoj percepciji to znači da će Hrvati u Bosni i Hercegovini, ako on bude u prilici zadovoljiti svoje foteljaške apetite, i dalje ići strmoglavim putem, zaustavljajući Bosnu i Hercegovinu na putu ka EU integracijama a pri tom prebrojavajući krvna zrca svakog onog građanina koji živi u BiH.

>>Čović: Od predsjednika Josipovića i premijerke Hrvatske dobio sam apsolutnu potporu za ono što radim

Mi u Narodnoj stranci Radom za boljitak s pravom postavljamo pitanje zašto se predsjednik Hrvatske Ivo Josipović i premijerka Jadranka Kosor u ovom slučaju direktno stavljaju na stranu razarača Bosne i Hercegovine i zašto odjednom svoju priču o proeurpskoj Bosni i Herceogovini i regiji stavljaju u pitanje?

Guranje Hrvata i svih ostalih u BiH u dužničko ropstvo, u jad i bijedu od strane Dragana Čovića i njegovih poslušnika svih ovih godina, kao da im nije dovoljno pa ovakvim podrškama, kako tvrdi Čović, daju podršku politikama koje su već od davno spremne za groblje loših, neispunjenih i neostvarivih ideja. 

Svim razaračima Bosne i Hercegovine treba biti jasno da boljitak građana Bosne i Hercegovine ne može biti doveden u pitanje. Najviše to mora shvatiti foteljaški nezasiti Dragan Čović koji kao Hrvata ne priznaje nikog ko nije član HDZ-a," izjavio je delegat u Domu naroda Federalnog parlamenta i član Predsjedništva Narodne stranke Radom za boljitak Damir Čardžić