Čović iz Posavine poručio kako će HDZ BiH podržati Kolindu Grabar Kitarović na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj

Dragan Čović

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović danas se sastao sa Stjepanom Piljićem, načelnikom općine Domaljevac Šamac u zgradi općinske uprave u Domaljevcu. Sastanku je nazočio i Đuro Topić, predsjednik Vlade Županije Posavske te članovi užeg rukovodstva Općinskog odbora HDZ-a BiH Domaljevac-Šamac.

O stanju i aktivnostima na području općine, te stranačkim aktivnostima govorio je Stjepan Piljić, načelnik općine Domaljevac Šamac. Piljić je naglasio i aktualnu političku situaciju u općini, te je govorio o aktualnim projektima, gdje je izdvojio projekt vodoopskrbe na području općine, ali i realizaciju projekata koji se moraju realizirati u suradnji sa većim razinama vlasti, infrastrukturnim projektima, te svim drugim bitnim temama za ovu općinu.

Na sastanku je razgovarano o razvoju općine u svakom pogledu od javnog društvenog preko ekonomskog i gospodarskog funkcionirana, jer su te teme naglašene važnim za funkcioniranje ove lokalne sredine.

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović nazočne je upoznao sa aktualnom političkom situacijom, ali i naglasio važnost budućih lokalnih izbora. Također je naglašeno kako će HDZ BiH podržati gđu. Kolindu Grabar Kitarović, kandidatkinju HDZ-a RH na predsjedničkim izborima u Republici Hrvatskoj te je upućen poziv sa sastanka, za potporu u što većem broju.

Razgovaralo se i o uobičajnim temama oko svega onoga što stranku očekuje u budućem političkom djelovanju, razmjena su mišljenja, što se sve treba mjenjati i popraviti, kako bi bili još učinkoviti u narednom razdoblju, istaknuto je na sastanku, stoji u priopćenju HDZ-a BiH.