Bošnjaci nisu došli na sjednicu Vijeća ministara

Vijeće ministara BiH, Vijeće ministara, Vjekoslav Bevanda, Vijeće ministara BiH, Vijeće ministara BiH, akcize, poskupljenje
Točnije, riječ je o SDP-ovim ministrima vanjskih poslova, obrane, te prometa i komunikacija Zlatku Lagumdžiji, Zekerijahu Osmiću, te Damiru Hadžiću.

Sjednica je trebala imati 11 točaka, a raspravljalo bi se, između ostalog, o sporazumu između Vlade Savezne Republike Njemačke i Vijeća ministara o grobovima žrtava rata te o pokretanju postupka za vođenje pregovora radi zaključivanja Sporazuma o vojnoj financijskoj suradnji između Vijeća ministara i Vlade Republike Turske i Implementacijskog protokola u vezi s financijskom pomoći između Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i Vlade Republike Turske.

Na stolu se trebao naći i Nacrt odluke o ratifikaciji Dodatnog protokola uz Konvenciju Vijeća Europe o zaštiti ljudskih prava i dostojanstva ljudskog bića po pitanju primjene biologije i medicine o zabrani kloniranja ljudskih bića, načinjen u Parizu 12. siječnja 1998. godine kao i Nacrt odluke o ratifikaciji Sporazuma o grantu Fonda za globalni okoliš između Bosne i Hercegovine i Međunarodne banke za obnovu i razvoj.