Bevanda pozvao njemačke privrednike na ulaganje u BiH

federacija, Vjekoslav Bevanda, Vjekoslav Bevanda, Vijeće ministara, dogovor, Vjekoslav Bevanda, Vijeće ministara, mandatar, Vjekoslav Bevanda, Vjekoslav Bevanda, Vjekoslav Bevanda, Vjekoslav Bevanda, Vijeće ministara, Vjekoslav Bevanda, Vjekoslav Bevanda, Vjekoslav Bevanda, plaće, Vjekoslav Bevanda, Vijeće ministara BiH, ocjena, Vjekoslav Bevanda, Međunarodni sajam gospodarstva Mostar za posjetitelje, Vjekoslav Bevanda, emigranti,  migrantska ruta, imigranti, ilegalni imigranti, Dobar loš zao emisija, Mario Vrankić, naša tv, Vjekoslav Bevanda, ministarstvo financija, Vjekoslav Bevanda, Vjekoslav Bevanda, HDZ, nato
"Ohrabrujem vas da investirate u naše projekte, prvenstveno one koje se tiču izgradnje Koridora Vc, ali i svih ostalih. U realizaciji projekata globalno povezivanje tvrtki ima veliki značaj za lakšu i djelotvorniju realizaciju programa koje smo mi u BiH započeli", rekao je Bevanda prilikom radnog posjeta njemačkoj pokrajini Bavarskoj.

Tijekom razgovora s premijerom Bavarske Horstom Seehoferom, predsjednikom bavarskog Parlamenta Barbarom Stammom, članom bavarskog Parlamenta i predsjednikom bavarsko-hrvatskog društva Konradom Koblerom, te poslanicima u bavarskom Parlamentu, Bevanda je istaknuo kako BiH ima velike potencijale, te kako kontinuirano radi na razvoju našeg tržišta.

"Već smo uradili i dosta posla na pojednostavljivanju i harmonizaciji pravnih propisa i svakim danom u BiH se popravlja kvaliteta poslovanja", naglasio je Bevanda.

Navodeći kako BiH i Njemačku povezuju dobri i prijateljski odnosi, što je posebno vidljivo u pokrajini Bavarskoj, u kojoj živi veliki broj državljana BiH, Bevanda je upoznao predstavnike zakonodavne i izvršne vlasti te pokrajine o trenutnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u BiH.

Seehofer je rekao da Bavarska u potpunosti podržava BiH na putu ka euroatlanskim integracijama, te kako će i u narednom razdoblju poticati svoje privrednike na ulaganje u bh. privredu, priopćeno je iz Bevandinog ureda.

U delegaciji BiH je bio i predsjednik Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović.

Srna