Anto Đapić nije predsjednički kandidat Hrvatske stranke prava

anto đapić, Hrvati, Mostar, anto đapić, hsp

Predsjednik ‘Demokratskog saveza nacionalne obnove ‘ (DESNO), Anto Đapić, je dana 28. rujna 2019. godine u zagrebačkom hotelu ‘Panorama’ objavio i predstavio kandidaturu za mjesto predsjednika Republike Hrvatske.

Tom prilikom je, u dvorani u kojoj je gospodin Đapić objavio kandidaturu, bila izvješena zastava Hrvatskih obrambenih snaga (HOS).

Nakon toga je gospodin Anto Đapić, u svome predsjedničkom obilasku BiH, održao tiskovnu konferenciju u Mostaru, na kojoj je govorio o svome izbornom programu. Također je i na toj tiskovnoj konferenciji, na vidnom mjestu, bila izvješena zastava HOS-a, kao i natpis ‘Hrvatska stranka prava’ (HSP).

Kako ne bi došlo do nesporazuma i kako javnost ne bi bila u zabludi, navodimo kako gospodin Anto Đapić nije predsjednički kandidat ‘Hrvatske stranke prava’ niti su o tome uopće vođeni razgovori.

Također navodimo kako gospodin Anto Đapić nije predsjednički kandidat niti udruge ‘Hrvatskih obrambenih snaga’, osim možda neke koju navedeni predsjednički kandidat eventualno kontrolira, stoji u priopćenju Ureda za odnose s javnošću HSP-a