Otkrivene nove informacije o zdravstvenom stanju Đorđa Balaševića nakon infarkta

zdravstveno stanje

Đorđe Balašević prije tjedan dana iznenada je završio u bolnici. Da je morao otkazati koncert u Kragujevcu prva je javila njegova kći Beba Balašević objavom na Facebooku.

"Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert... Žao mi je što vas moram obavijestiti da se večerašnji koncert odgađa...

Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumijevanje i što nam drugo ostaje... Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško što bi moglo da se doda... Đole kaže da će donijeti liječničko uvjerenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti", napisala je Balašević i dodala da će za koji dan biti sve u redu.

No, srpski mediji raspisali su se kako je pjevač imao infarkt te da su mu ugrađeni stentovi. Potom se o njegovom stanju oglasio i sin Aleksa Balašević poručivši da zdravstveno stanje njegovog oca ipak nije toliko ozbiljno. "Za sve što pitaju kako je moj tata... Ne čitajte novine, on poručuje da će se možda čak i boriti na Megdanu kako se osjeća!", napisao je Aleksa.

Kći Beba se ponovno oglasila, a ovaj put na društvenoj mreži Twitter i očevim obožavateljima tako otkrila nove informacije o njegovom zdravstvenom stanju. "Hvala svima koji brinete i pitate za tatu...

On je u odličnim rukama. Oženio je sportašicu, sam je birao, sam je kriv što ga sad ima tko gnjaviti da šeta i vježba...Pozdrav sa Salajke", napisala je Beba i pridružila fotografije majke Olivere kako neumorno vježba i u šestom desetljeću.