NAJAVLJUJE IZNENAĐENJE Vučić komentirao tko će pobijediti na izborima

Aleksandar Vučić, izbori, izjava, Srbija, Hrvatska, Aleksandar Vučić, dronovi, vojarna, Srbija

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije sklon vjerovati u službene prognoze ishoda predsjedničkih izbora u Hrvatskoj te poručio da će Srbija graditi dobre odnose s Hrvatskom.

“Ne miješam se nikada u unutarnje stvari drugih zemalja, nisam tako uvjeren u službene prognoze”, prenijeli su elektronički mediji Vučićevu izjavu na Divčibarama, gdje je u nedjelju otvoren novi hotel.

Vučić je u povodu predsjedničkih izbora u Hrvatskoj rekao kako su njegovi zaključci drukčiji poslije javnog sučeljavanja predsjedničkih kandidata.

Za sebe je ocijenio da je dobro upućen u politiku pa je iznio i neke usporedbe.

"Moji zaključci su poslije onog televizijskog duela malo drugačiji od onoga kako 'naštimani' mediji govore da je javnost prihvatila jer mi se čini da politiku bolje poznajem od najvećeg broja ljudi koji se tim poslom bave, ali i onih koji bi se u to miješali", rekao je Vučić.

Odgovorio je na pitanje i koji je ishod predsjedničkih izbora u Hrvatskoj "najmanje loša opcija" za Srbiju.

“Mi ćemo graditi dobre odnose, neka bude da se oni bolje razumiju od mene. Nikada i ni od koga nećemo trpjeti poniženja, ni prema srpskom narodu, ni prema srpskoj državi”, poručio je Vučić.