Zoran Tomić gost emisije "Dobar, loš, zao"

Zoran Tomić, Dobar loš zao emisija, Mario Vrankić, Zoran Tomić, HDZ BiH, izbori

Prof. Tomić danas je jedan od vodećih znanstvenika na području odnosa s javnošću u BiH i regiji. Autor je jedne od dvije definicije odnosa s javnošću u regiji. Kao sveučilišni profesor sudjelovao je u izradi i uvođenju brojnih inovativnih programa odnosa s javnošću na znanstvenoj i stručnoj razini u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. Autor je devet knjiga od kojih je i knjiga Odnosi s javnošću-teorija i praksa (2008.) koja prema mišljenju uglednih recenzenata predstavlja cjelovit i prvi udžbenik s područja odnosa s javnošću u regiji. Ova knjiga danas je redovita literatura dodiplomskim, diplomskim i doktorskim studijima na sveučilištima od Skoplja do Zagreba. Autor je više od 60 znanstvenih i stručnih radova od kojih je njih pola s područja odnosa s javnošću.

U sutrašnjoj emisiji glavna tema će biti odnosi BiH i Hrvatske, sa akcentom na posjetu premijera Hrvatske Zorana Milanovića našoj zemlji.

Emisija je na programu sutra (nedjelja) u 13. sati i 05. minuta na TV postajama TV 1 i HTV Oscar C.

Za one koji ne stignu emisiju pogledati u navedenom terminu, ista će u cijelosti biti dostupna na našem portalu tijekom sutrašnjeg dana.

hercegovina.info