Doc.dr. Mile Lasić gost sutrašnje emisije "Dobar, loš, zao"

Dobar loš zao emisija, Mario Vrankić, Mile Lasić, BIH, Mile Lasić, Ejup Ganić, Politika, Dobar loš zao emisija, Mile Lasić, Mile Lasić, kordinacija udruga, Mile Lasić, Neredi u Mostaru, Al Jazeera, Mile Lasić, Martin Raguž, Mile Lasić, Martin Raguž, Mile Lasić, HRS, prijedlog, BIH, Mile Lasić, Mile Lasić, Željko Komšić političar, Mile Lasić

Gospodin Lasić bit će sasvim sigurno zanimljiv gost sa obzirom na njegove zadnje medijske istupe u vezi trenutne političke situacije u BiH. Kako ugledni gost vidi razrješenje trenutne krize koja je nastala nakon listopadskih izbora i tko su glavni krivci za trenutno stanje saznat ćete u sutrašnjoj emisiji. Sasvim sigurno ugledni gost će se osvrnuti i na sigurnosno stanje u državi nakon napada na američko veleposlanstvo u BiH.

Emisija "Dobar, loš, zao" na programu je sutra (nedjelja) sa početkom u 13. sati i 5. minuta na tv postajama TV 1 i TV Oscar C.

Za one koji ne stignu emisiju pogledati u standardnom terminu, ista će u cijelosti biti dostupna na našem portalu tijekom sutrašnjeg dana.

hercegovina.info