Na graničnom prijelazu uhićen jedan hrvatski te tri državljana BiH

13.05.2014

Pripadnici Jedinice granične policije Orašje su u nedjelju u 18 sati lišili slobode državljanina BiH, D. N. (1970.) nakon što je graničnim...

...provjerama utvrđeno da ga potražuje Općinski sud Živinice radi izdržavanja kazne zatvora.

- Osoba je kontrolirana na izlazu iz Bosne i Hercegovine na Međunarodnom graničnom prijelazu Orašje. D. N. će biti predan nadležnom organu - priopćeno je iz Granične policije BiH.

Dan ranije, 10. svibnja, službenici ove jedinice su na ulazu u BiH na MGP Orašje lišili slobode dva bh. državljana: S. K. (1969.) kojeg je potraživao Općinski sud Banovići zbog kaznenog djela „teška krađa" i M. A. (1980.) koju je potraživao Općinski sud Livno zbog kaznenog djela „šumska krađa". S. K. je predan službenicima Sudske policije Tuzla, a M. A. službenicima Sudske policije Odžak.

Policijski službenici Jedinice granične policije Doljani su 10.svibnja u 18,30 sati lišili slobode državljanina Republike Hrvatske, G. G. (1960.) jer je graničnim provjerama ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud Sarajevo zbog kaznenog djela „teška krađa".

- Osoba je kontrolirana na ulazu u BiH na MGP Doljani. G. G. je predan službenicima Sudske policije Mostar - stoji u priopćenju.


loading...