Škotski navijači demantirali bošnjačke medije: Na nas je nasrnula Veležova Crvena armija

Velež, Red Army, napad
Možda bi to bilo manje bitno, važno je da se počinitelji pronađu i da se takvo divljaštvo više ne ponavlja, da nije činjenica kako neki mediji u susjednoj državi zapravo za sve žele optužiti navijače Širokog Brijega, piše Narod.hr.

Je li to doista tako, jesu li u napadu sudjelovali navijači Širokog Brijega ili se radi o navijačima Veleža, iz bošnjačkog dijela Mostara? Navijači Aberdeena, dakle, žrtve samog napada, jasno su rekli svoj stav, napali su nas navijači Veleža, Red Army. Naime, na Twitteru su jasno prokazali krivce. No, tome unatoč bošnjački mediji vrte svoj film, pa neki čak tvrde da se napad i nije dogodio "jer ga navijači Aberdeena nisu prijavili."

Huligani su Škote gađali kamenjem, bakljama i bocama te se nakon toga udaljili s mjesta događanja. Sve se događalo u noćnim satima.

Kako smo već pisali priopćenjem se oglasio i NK Široki Brijeg te je oštro osudio napad, ali su isto tako dali do znanja da u njemu nisu sudjelovali njihovi navijači. Široki Brijeg je poručio gostima iz Škotske da su dobro došli u njihov grad te da im je sigurnost zajamčena.

"Skupina od desetak mladića bez ikakvih navijačkih obilježja kamenjem, bakljama i bocama napali su goste, navijače FC Aberdeena u ugostiteljskom objektu Black Dodge Pub u starom dijelu grada u Onešćukovoj ulici", rekao je nakon nemilih događaja glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.

Široki Brijeg najoštrije osudio huliganski napad na škotske navijače: ‘S napadom nemaju veze naši fanovi, kako insinuiraju neki BH mediji'