FOTO  Premijeru HNŽ Denisu Lasiću uručena spomen-medalja Sveučilišta Mostar

U prigodnom obraćanju nazočnima premijer Lasić govorio je o značaju i ulozi Sveučilišta u Mostaru, ističući kako je u svijetu visokog obrazovanja Sveučilište prepoznato kao mjesto kvalitetne izobrazbe, mjesto na kojem se školuju kadrovi spremni suočiti se sa svim kušnjama koje današnje poslovno okruženje nosi.

"Iz mnogobrojnih susreta i kontakata s vama, znam kako tu ne mislite stati, nego i dalje, neumorno i velikim koracima želite ići naprijed. U tim nastojanjima u Vladi HNŽ-a i meni osobno imat ćete partnera koji će uvijek imati razumijevanja za vaše potrebe, nikada ne gubeći iz vida značaj i ulogu koju u našem društvu imate", zaključio je predsjednik Lasić.

U izjavi, nakon što mu je uručena spomen-medalja, Lasić je kazao kako mu je ukazana iznimna čast odlukom Senata o dodjeli spomen-medalje Sveučilišta.

"Budući da sam i sam visoko obrazovanje stjecao i stekao u ovoj ustanovi, te budući da danas stečena znanja prenosim na nove naraštaje studenata, ovo priznanje ima poseban značaj u mome životu. Danas ga, također, doživljavam kao priznanje i zahvalu Vladi, kojoj sam na čelu, za našu potporu Sveučilištu u njegovim težnjama da ide u korak s najprestižnijim visokoškolskim ustanovama u svijetu", kazao je premijer Lasić.