FOTO  POGLEDAJTE PROGRAM Doček Nove 2020. na otvorenom uz 'Gustafi' i 'Hladno Pivo', repriza Nove uz 'Crvenu Jabuku'

Nova godina, Mostar, doček, gustafi , Hladno pivo, Crvena jabuka, koncerti

Mostarce će u Novu godinu uvesti zagrebačka grupa “Hladno pivo”, a novogodišnji program započinje s proslavom dječje Nove godine u 12 sati.

U želji da najmlađi stanovnici Mostara veseli i nasmijani dočekaju Novu godinu pripremljen je veliki program za njih. Nastupiti će plesni studio Flash, dječji zbor Pavarotti, Lutkarsko Pozorište izvesti će predstavu “Eto nama Djeda Mraza”, a i mostarske škole pripremile su zanimljive programe.

“Programi “Wintervilla by Coca-Cola” uvelike traju, svaku večer radimo koncerte, imamo dnevnu ponudu kućica. Mislim da smo napravili značajan i bitan iskorak te se nadam kako je ovo putokaz za ono što ćemo raditi i dalje. Zainteresiranost Mostaraca i onih koji dolaze iz drugih gradova za sve ono što nudimo raste, a posjećenost Zimskog grada je znatno porasla”, rekao je Mili Tiro član organizacijskog tima “Winterville by Coca-Cola”.

Ispraćaj Stare godine počinje u 20 sati repertoarom grupe Twist koji je prilagođen ovoj manifestaciji, kažu organizatori. Nakon njih Mostarce će zabaviti istarska grupa Gustafi koja je po prvi put u Mostaru.

https://www.facebook.com/wintervillebycocacolamostar/videos/743875672774474/

Zagrijavanje se nastavlja uz vrlo dobro poznato Hladno Pivo s kojima ćemo zajedno ući u novu 2020. godinu.

“Zimski grad je sadržajno puno bogatiji program s većim brojem sudionika. Grad Mostar se potrudio da doček Nove godine na otvorenom s ovim grupama stvori ozračje u kojem ćemo za trenutak zaboraviti sve brige, nedaće i probleme te da ćemo se prepustiti osjećaju ljubavi i prijateljstva prema svima nama”, izjavila je Radmila Komadina, glavna savjetnica Grada Mostara.

"Bio mlad ili star, bio mlad ili star, za doček Nove godine dođi u Mostar" zapjevali su članovi benda Hladno pivo u video pozivu.

https://www.facebook.com/wintervillebycocacolamostar/videos/844457372638596/

Dan poslije dočeka organizirana je po prvi put repriza Nove godine, a vrhunsku zabavu napravit će Mostar Big Band koji čine iskusni glazbenici s Damirom Bunozom na čelu.

“Kao predstavnik mogu reći kako je grad i regija bogatija za Mostar Big Band. Nastao je zato što mnogi centri u regiji imaju svoje grupe kao što imate novosadski Big Band, zagrebački, sarajevski, a sada Mostar ima svoj Big Band. Tu će biti pjesme od Bijelog Dugmeta, Bolera, Galije, Darke Rundeka, Indexa u novom aranžmanu gdje sviraju trube saksofoni pod vodstvom iskusnih mostarskih glazbenika”, rekao je Damir Bunoza, predstavnik Mostar Big Benda.

Glavnu zabavu osigurat će Crvena Jabuka, pa pogledajte što je poručio Dražen Žerić Žera pred nastup.

https://www.facebook.com/wintervillebycocacolamostar/videos/2798974896826943/

Kako bi sve proteklo u najboljem redu i miru, pobrinut će se dežurne službe te pripadnici MUP-a HNŽ-a.

“Policijska uprava Mostar je napravila sigurnosnu procjenu i prema tome napravila plan osiguranja za doček Nove godine i after party odnosno reprizu koja će se održavati 1. siječnja”, rekao je Ljudevit Matić glasnogovornik MUPA-a HNŽ-a.

Naglasio je kako će prometna policija po cijelom gradu kontrolirati grupe, vozače i pojedince koji su skloni vršenju kaznenih djela kako ne bi došlo do narušavanja javnog reda i mira.

Zimski grad Mostar “Winterville by Coca Cola” trajat će do 9. siječnja 2020. godine, a klizalište će nastaviti raditi do 12. siječnja.

Zanimljivost za mališane nakon dočeka zasigurno će biti događaj pod nazivom “Disco by Coca Cola” koji će se održati 3. siječnja na klizalištu, a mališani koji dođu odjeveni u modu s kraja 70tih i 80tih imat će besplatan ulaz na klizalište. “Disco by Coca-Cola” osmišljen je u suradnji s Natašom Jekić i plesnim studijom Mo-stars.

Maja Ljubić, Hercegovina.info